Kørekort til personbil i Aabenraa

Skal du til at tage kørekort til personbil i Aabenraa? Så er Kim Bimmers Køreskole det rigtige valg. Jeg har over 25 års erfaring som kørelærer og har hjulpet flere tusind glade elever til at blive gode bilister. Du er i gode hænder hos Kim Bimmers Køreskole hele vejen til kortet er i hus. Jeg tilbyder også generhvervelse af kørekort og kørekort til motorcykel i Aabenraa.  
Mit formål som kørelærer er at opnå høje beståelsesprocenter og sikkerhed.

Sikkerhed kommer i første række

Hos Kim Bimmers Køreskole kommer du til at køre i Volvo, som er en sikker bil med en masse lækkert udstyr. Bilen er på størrelse med mange andre almindelige biler, som sikkert matcher den du skal køre i efter forløbet. Bilen er overskuelig og har et overskud af kræfter, så du ikke så let går i stå. Bilen er let at køre og nem at manøvrere rundt i trafikken.

Mit mål er at klæde dig godt på, så du er tryg i trafikken og bliver klar til køreprøve. Det er min fornemmeste opgave at sørge for, at du får alt den nødvendige teori, så du består din teoriprøve.
 

Hvor lang tid tager et kørekort?


Et kørekort forløb til personbil taget hos Kim Bimmers Køreskole tager normal vis 2½ - 3 måneder. Du må starte på kørekortuddannelsen 3 måneder før du fylder 17 år. Hvis du tager kørekort som 17-årig, skal du være opmærksom på, at du skal køre med en voksen ledsager på minimum 30 år indtil du fylder 18 år og selv må køre.

Inden du kan komme til teori og køreprøve skal du aflevere en lægeerklæring, samt have gennemført et færdselsrelateret førstehjælpskursus tilmeld dig her + betale prøvegebyr til færdselsstyrelsen.

Køreuddannelsen er fast lagt, og kan ikke fraviges.

Den lovpligtige


Køreuddannelsen er fastlagt, og kan ikke fraviges.
Den består af følgende:


LOVPAKKEN

  • 29 lektioner i teori
  • 4 lektioner på lukket øvelsesplads i kravlegård
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg på glatbane
  • 16 lektioner kørsel i trafik

Normalt tager et forløb 2½  - 3 måneder. Men det er selvfølgelig individuelt fra elev til elev.

Tilmeld kørekort til personbil

Tilmeld dig til et hold, som passer til dig. Du kan tilmelde dig her, eller ved at ringe til telefon 21 65 36 46. Du er også meget velkommen til at sende en mail kim@kimbimmer.dk, så sørger vi for tilmeldingen. Står der “alle pladser optaget”, så tøv ikke med at ringe, så kan vi muligvis finde en løsning.

Pris

Beskrivelse Pris
LOVPAKKEN INKL. KØREPRØVE kr. 17.600
Ekstra lektioner kr. 600

Øvrige

Beskrivelse Pris
Gebyr teori/køreprøve til færdselsstyrelsen kr. 1.170
Førstehjælp kr. 700
Lægeerklæring kr. 400 - 600