Kim Bimmer - Din kørelærer i Aabenraa og omegn

Hej jeg er så Kim ”Bimmer”. Mit mål er høje beståelsesprocenter, dygtige bilister, og tilfredse kunder.

Jeg har været kørelærer siden 1997 og efterfølgende har jeg videreuddannet mig til MC – kørelærer, Instruktør for køre teknik (glatbane). Ved siden af har jeg en uddannelse som underviser/instruktør og elite træner hos DHF (Dansk Håndbold Forbund). Så udover at undervise i bil og motorcykel, tilbyder jeg glatførekurser for virksomheder samt private.

Kim Bimmer

Hvorfor vælge mig som kørelærer?

I mine mere end 25 års erfaring, har jeg hjulpet mere end 2400 unge mennesker (elever) til at få kørekort.

For mig handler det at tage kørekort om tillid. Det vigtigste for mig er, at du som elev får en god og grundig undervisning, så du bliver en sikker, dygtig, god og hensynsfuld bilist – det er jeg den rigtige til at gøre dig til. Her får du god og seriøs undervisning, både i teorilokalet og i skolevognen, det gælder ikke kun om at bestå men også at forstå.

Desuden sætter jeg det højt, at du får den rigtige service, en god og sjov oplevelse igennem de ca. 2½ - 3 måneder, det tager at erhverve et kørekort. De fleste af mine elever, kommer til mig fordi deres søskende, venner og veninder har kør-t hos mig. Det er tegn på glade og tilfredse kunder, og den bedste reklame.

Jeg er en del af Aabenraa Trafikskole, et team af flere fantastiske og friske kørelærer. Vi udgør et stærkt hold, sammen, og i gode omgivelser. I foyeren kan man nyde en kop kaffe eller varm kakao, ligesom der er gratis trådløst internet til rådighed, så du har mulighed for at lave lektier inden du skal til teori.

Kontakt mig og hør mere fra en erfaren kørelærer

Men kig dig omkring her på siden, der står meget mere om det at tage kørekort under fanebladene. Og du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål, eller brug for yderlige oplysninger.

Mine øvrige oplysninger finder du nederst på siden

Endnu engang velkommen til Kim Bimmers Køreskole